Traducció no oficial gentilesa de Google

Arxiu Municipal de Martorell > Activitats > Celebracions > Setmana internacional dels arxius

Setmana internacional dels arxius

8 de Juny - 14 de Juny
Setmana internacional dels arxius

Aquest any l’Arxiu Municipal de Martorell (AMM) celebrarà la Setmana Internacional dels Arxius (SIA2020), durant la qual totes les activitats que s’han programat tindran lloc virtualment.

Tot i aquesta adaptació a la realitat que estem vivint, totes les accions que es realitzin volem que serveixin per recordar la importància dels arxius i els professionals que hi treballen.

Dins de la SIA2020 hem previst:

9 de juny: Arran de l’adhesió de l’AMM a la campanya de difusió proposada pel Departament de Cultura de la Generalitat es podrà accedir al vídeo que ha elaborat una de les nostres usuàries, Gemma Giménez, per explicar, des d’un punt de vista subjectiu i personal, la seva experiència a l’Arxiu Municipal de Martorell.

A través del seu testimoni podrem conèixer les històries que hi ha rere els documents que ha consultat. Aquesta col·laboració es podrà consultar en el web que la Generalitat de Catalunya ha impulsat per a aquest dia tant especial: DIA2020

12 de juny: Com a membre de la Xarxa d’Arxius Municipals, de la Diputació de Barcelona, l’Arxiu Municipal de Martorell publicarà un vídeo de difusió, dins l’activitat “Obrim l’arxiu” on presenta part del conjunt que ha rebut per cessió a les seves instal·lacions i ben aviat estarà disponible a Premsa Digitalitzada. Es tracta de 21 números originals, tots ells manuscrits, de la revista quinzenal Cultura que van editar, entre l’octubre de 1936 i inicis de desembre de l’any següent, des de l’Agrupació Amor a la cultura de Can Bros, que es troben en molt bon estat.

Consulteu totes les activitats programades per la SIA2020

Més imatges

CATEGORIES

Notícies Relacionades